СКИН БУСТЕРИ

Скин бустерите са естетична терапия за подмладяване, хидратация, освежаване и стягане на кожата на лицето и шията. Те са подходящи за суха, повяхнала, тънка и дехидратирана кожа.

Няма сезонно ограничение за процедурата.

Приложение

За разлика от филърите, които се използват за обем, корекция, контуриране и запълване на дълбоки бръчки, скин бустерите имат по-мека и фина консистенция, постепенно хидратират кожата в дълбочина, подобряват еластичността и нежно я изглаждат.

Процедура

По време на процедурата се усеща леко и поносимо убождане, а при желание на клиента може да се постави обезболяващ локален крем.

Няма възстановителен период. Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.

Ефект

Хиалуроновата киселина, витамините и аминокиселините осигуряват дълбока и трайна хидратация, заглаждат релефа, заличават малките бръчки и линии.

В Калиатеа Дент използваме иновативните швейцарски скин бустери CELLBOOSTER.

Активните съставки на всеки бустер са прецизно подбрани, за да отговарят на естествените нужди на кожата.

За най-добри резултати се препоръчва интензивен курс от 3 процедури в интервал от 2-3 седмици, с последваща поддържаща процедура веднъж в месеца.

CELLBOOSTER® SHAPE


Бустерът е предназначен за намаляване на локалното натрупване на мазнини. Намалява задържането на вода и подпухналостта като подобрява микроциркулацията и хидратацията.

Cellbooster Shape коригира и възстановява структурата на кожата и подкожната тъкан. Подобрява микроциркулацията и намалява отока.

Преди първата процедура със Cellbooster Shape.

21 дни след първата манипулация (инжектирани 2x3ml).

CELLBOOSTER® GLOW


Бустерът е предназначен за подхранване, овлажняване и дълбока хидратация, което намалява хиперпигментацията и се бори с оксидативния стрес. Възстановява дермалната структурна цялост, неутрализира свободните радикали и намалява ефектите от кератоза.

Cellbooster Glow намалява сухотата и хидратира в дълбочина. Ефективно лечение срещу фотостареене на кожата и хиперпигментирани петна като мелазма и хлоазма.

Нормализира секрецията на себум, осигурява противовъзпалително действие, антиейдж ефект и подобрява тонуса на кожата.

Преди първата процедура със Cellbooster Glow.

Резултати след 5 процедури, през интервал от 2-3 седмици.

CELLBOOSTER® LIFT


Бустерът е предназначен за намаляване на ефектите от стареенето. Осигурява дълбока хидратация. Стимулира производството на колаген, подобрява микроциркулацията и клетъчното хранене.

Cellbooster Lift намалява сухотата, възстановява структурата на кожата и подкожната тъкан, изравнява текстурата на кожата.

Ефективен за изглаждане на бръчки и отпусната кожа, за лифтинг ефект и подобряване на тена на кожата.

Заличава атрофични и пост-акне белези.

Преди първата процедура със Cellbooster Lift.

Резултати след 4 процедури, през интервал от 2-3 седмици.