Хидрафейшъл (водно дермабразио)

Това е иновативна система за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата, която напълно замества механичните техники за почистване, които са използвани до този момент. Водното дермабразио ексфолира кожата, почиства я в дълбочина от замърсяванията и я подхранва, чрез прилагане на специално разработени разтвори.

Приложение

Хидрафейшъл се прилага за:

  • почистване на комедони, черни точки и пъпки при всеки тип кожа (нормална, смесена, суха, мазна, чувствителна, акнеична);
  • пигментации, разширени пори и липса на сияен тен;
  • дехидратирана кожа.

Процедура

За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички компоненти работят в синхрон. Процедурата полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Освен за почистване на лице обаче, хидрафейшъл може да се прилага и за заличаване на бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.

Ефект

Процедурата се прави веднъж месечно за основно почистване на лицето от черни точки и комедони. Хидратира кожата в дълбочина. Подобрява тена, свива порите, изглажда кожата.

След процедурата можете да се върнете към нормалното си ежедневие. Няма сезонни ограничения.