Ултразвукова терапия

Ултразвуковата терапия за лице е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Посредством апарат с ултразвук в горните слоеве на кожата се вкарва различна козметика, в зависимост от нуждите на кожата.

Приложение

  • за мазна и акнеична кожа (дълбоко почистващо и себорегулиращо действие, елиминират се бактериите, намалява се размера на порите и кожата става чиста и здрава);
  • суха и дехидратирана кожа (почиства, хидратира и стимулира образуването на колаген и еластин, фините бръчки и линии се намаляват);
  • много чувствителна кожа, с розацея (нежно почиства и успокоява, кожата е тонизирана, успокоена и без възпаления).

Процедура

Процедурата е с продължителност 60 минути. Лицето се почиства. С ултразвук се нанасят дълбоко проникващите серуми, както и хидратиращ крем. Ултразвуковите вълни повишават проникването на продуктите в горните кожни слоеве. В Калиатеа Дент използваме професионалната френска козметика Jean d’Arcel. Терапията е подходяща за всички сезони.

Ефект

Резултатът е забележим веднага – сияен тен, хидратирана, свежа и спокойна кожа, фините бръчки и линии са намалени, тъмните кръгове и подпухналостта са заличени, несъвършенствата са изгладени. За постигане на трайни и дългосрочни резултати е необходимо редовно провеждане на ултразвукова терапия,  като бройката на терапиите се определя от специалист, според индивидуалните особености на типа кожа.


Видове терапии в Калиатеа Дент