За нас

Нашето мото: „Здрави зъби и красива кожа за нашите пациенти”. Ние сме в търсене и реализиране на колаборация между здраве и красота, за самочувствие на пациентите.

„Калиатеа Дент” ООД е създадена през 2004 год. от д-р Екатерина Петрова – лекар по дентална медицина.
През 2014 година в обединение със своята дъщеря д-р Ина Йорданова, вдъхновени в търсенето на удовлетвореността на своите пациенти, майка и дъщеря работят в екип и създават дентален център, развиващ идеята, че за всеки пациент се изисква индивидуален подход с цел постигане на хармония между здраве и красота.

Тръгвайки с амбицията да предложат най-високо качество на дентални и естетични услуги на достъпни цени днес, тази задачи е реалност.

От 2018 год. д-р Ина Йорданова има лиценз и специализация в поставянето на инжекционни естетични манипулации, химичен пилинг, поставяне на мезоконци.

В нашия кабинет можете да се възползвате от различните ни инжекционни и неинжекционни терапии: поставяне на ботокс, филър, мезотерапия, скин бустер, мезоконци. И неинжекционните ни процедури: химичен пилинг, микронидлинг (микроиглена мезотерапия), ултразвукова терапия.